top of page

In Memoriam Harry de Winter


Dit weekend ontvingen we het droevige bericht dat Harry de Winter, de oprichter van het opleidingsinstituut Master in Event Management, op zaterdag 26 augustus 2023 is overleden.

Harry was vanaf de start de drijvende kracht achter MiEM. Hij zag als een van de eersten het belang van educatie voor professionals in een vakgebied dat zich razendsnel ontwikkelt. Zijn instituut heeft een hele nieuwe generatie eventprofessionals opgeleid en gevormd.

Met zijn enthousiasme, kennis van zaken en liefde voor het event wist Harry mensen aan zich te binden en onderling te verbinden. Zo bouwde hij een hecht netwerk van alumni die zijn opleidingen hadden gevolgd,.


MiEM is begin deze maand overgedragen aan Eventacademy met de garantie dat de opleidingen worden voortgezet en doorontwikkeld. Daarmee is nog net op tijd de lang gekoesterde wens van Harry in vervulling gegaan: zijn levenswerk leeft voort.


Wij wensen allen voor wie Harry immer dierbaar zal zijn de kracht om dit grote verlies te dragen.Dirk Prijs & Leon Kruitwagen

Eventacademy.nl

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De cijfers in het onderzoeksrapport 'Unpacking 2022 Virtual Event Statistics' liegen er niet om: Before the pandemic, the global events industry was expected to be worth $1.1 trillion in 2018. An

bottom of page